Oberta la convocatòria d'ajuts de menjador per al curs escolar 2024/25

Dimarts, 14 de maig de 2024

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 7 de juny, telemàticament a seu.cardedeu.cat o bé presencialment a l'OAC, amb cita prèvia

Oberta la convocatòria d'ajuts de menjador pel curs 2024-2025 del Consell Comarcal del Vallès Oriental i els complements econòmics que convoca l'Ajuntament de Cardedeu.

Amb un pressupost de 54.000 euros, els ajuts de l'Ajuntament s'atorguen a aquelles persones a les quals el Consell Comarcal hagi aprovat l'ajut de menjador al 70 % i el complementen fins al 95 %. Els dos ajuts es presenten mitjançant la mateixa sol·licitud.


PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS
Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 7 de juny. 

Com?

  • Telemàticament, a la seu electrònica de l’Ajuntament: seu.cardedeu.cat, mitjançant instància genèrica i adjuntant la sol·licitud especifica d’ajuts de menjador complimentada i signada per tots els membres de la unitat familiar, i aportant la documentació obligatòria.
  • Personalment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Cardedeu. Cal sol·licitar cita prèvia en el següent enllaç: Cita prèvia  o bé trucant al 93 844 40 04.

Podeu consultar tots els requisits, al fulletó informatiu i descarregar-vos la SOL·LICITUD.


Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb Serveis Socials al telèfon 93 844 41 40 o per correu electrònic a serveisocials@cardedeu.cat.
Podeu consultar tota la documentació als documents adjunts a aquesta notícia.

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 09:51