Obert el termini per sol·licitar subvencions per a habitatges buits que es posin a lloguer a través de la Borsa Comarcal

Dilluns, 12 de setembre de 2022

El termini acaba el 3 d’octubre i, enguany, es duplica l’import de la subvenció, que pot arribar als 3.000 € persona/habitatge.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert el termini per presentar sol·licituds per accedir a subvencions per a habitatges desocupats que es posin a lloguer a través de la Borsa comarcal. La convocatòria busca incentivar el lloguer d’aquells habitatges de la comarca que es troben buits, i fer-ho a través de la Borsa comarcal de Lloguer que gestiona l’Oficina Comarcal de l’Habitatge.

Les subvencions estan dirigides a persones físiques o jurídiques privades propietàries d’habitatges desocupats situats a municipis de la comarca, tret d’aquells municipis que disposen del programa de la xarxa de mediació per al lloguer assequible al seu municipi, com ara Caldes de Montbui, Granollers, Mollet del Vallès, Montornès del Vallès, Parets del Vallès i Sant Celoni.

Ha de ser un habitatge que provingui del mercat lliure o de protecció oficial amb la preceptiva autorització per arrendar, i que disposi de la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica, o bé per ambdós casos que reuneixi les condicions necessàries per a llur obtenció.

L’import màxim de la subvenció per persona/habitatge és en funció de l’import del conjunt de les actuacions dutes a terme en relació amb l’habitatge i correspon al 80% de les despeses subvencionables acceptades, IVA exclòs, amb un import màxim de 3.000 euros/habitatge, IVA exclòs.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el dilluns 3 d’octubre de 2022.

Més informació i tramitació 

Darrera actualització: 13.09.2022 | 13:40