Neix l’Escola de programació MogentTIC, un projecte supramunicipal per al desenvolupament professional 

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 10:00

L’objectiu és fer cursos intensius en programació i eines TIC per capacitar les persones participants i aconseguir inserció laboral. 

L’Escola de programació MogentTIC és un projecte supramunicipal gestionat pel CSETC de Cardedeu i finançat per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de consolidar un programa d’accions i cursos intensius en eines tecnològiques relacionades amb la informació i la comunicació, com el màrqueting digital, el desenvolupament d’aplicacions web o la gestió de dades digitals, entre d’altres. Tot plegat amb una metodologia pedagògica basada en la pràctica. 

El primer dels cursos organitzats per MogentTIC és: 

CREACIÓ DE PÀGINES WEB I PROGRAMACIÓ
Curs intensiu per aprendre a programar tant la part frontal i visible d’una pàgina web (front end), com la part del darrera (back end), 100% subvencionat.

  • 12 setmanes
  • 90 hores presencials + 10 hores de tutories virtuals
  • Dedicació: 6,5 hores/dia

Inscripcions edició ABRIL: abans del 14 abril 2022
Inscripcions edició SETEMBRE: obertura inscripcions 15 maig 2022

La informació sobre el contingut del curs, calendari i sortides professionals la trobareu a https://mogentic.cat/curs-de-programacio

L'Escola de Programació és un dels tres projectes troncals del PROGRAMA TTT (Talent Treball i Tecnologia) orientat a la millora de les competències digitals de les persones i la incorporació de talent tecnològic a les empreses del sector digital 3.0 (màrqueting, webs, venda en línia, etc.). És un projecte que es gestiona entre el CSETC i la Mongia de Cardedeu, i on també hi participen els ajuntaments de la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Cànoves i Samalús. Està finançat per la Diputació de Barcelona. 

Darrera actualització: 08.04.2022 | 14:24