Més jocs infantils inclusius a parcs i places de Cardedeu

Divendres, 8 de gener de 2021

Se n’han instal·lat en 4 punts, i aquest trimestre també es dissenyarà i col·locarà tota una nova àrea de joc inclusiva al parc de Pompeu Fabra. És una de les propostes guanyadores de l’última edició dels Pressupostos participatius.

Cardedeu ha augmentat l’oferta de jocs infantils de caire inclusiu a diversos espais del municipi perquè els puguin gaudir totes les criatures. Durant els últims dies de desembre s’han col·locat diversos elements de joc, com un panell sensorial i una molla inclusiva a la plaça de la Llibertat, al Poble Sec; un conjunt de gronxadors amb una cadira inclusiva, a la plaça de Joan Amat, al barri de Can Serra; un panell sensorial a l’Estalvi, davant del CAP; i s’ha substituït una cadira de gronxador per una d’inclusiva al parc dels Pinetons.

Al llarg d’aquest trimestre també es dissenyarà i s’instal·larà una nova àrea de jocs al parc de Pompeu Fabra, on tots els elements seran inclusius. Amb la col·locació d’aquests jocs es pretén que tots els infants puguin gaudir dels jocs de parcs i places del municipi, garantint l’accessibilitat i, alhora, la seguretat. L’actuació és una de les propostes guanyadores de l’edició 2018-2019 dels Pressupostos participatius.

Altres espais de Cardedeu amb jocs inclusius són el parc dels Pinetons, on ja hi ha un castell multijoc amb rampes i plataforma lliscant, i les places de Francesc Macià i de Frederica Montseny. Tots aquests jocs estan pensats perquè en puguin fer ús tots els infants, tinguin o no mobilitat reduïda i diversitat funcional.

Darrera actualització: 8.01.2021 | 11:19