L’espectacle familiar Maquinagües i les tres veus úniques de Trestautores III, aquest dissabte, 28 de gener, al TAC

Dijous, 26 de gener de 2023

En el marc del Festival de música d’autor Tastautors, que clourà el cantautor valencià Miquel Gil, el 4 de febrer

El Teatre Auditori Cardedeu acull aquest dissabte, 28 de gener, dos espectacles del festival de música d’autor Tastautors.

La companyia La Tresca i la Verdesca presenta Maquinagües (17 h), un concert teatralitzat adreçat a un públic familiar. Un espectacle amb la direcció artística del clown Guillem Albà. Música d’autor, pop-folk i teatre per explicar el cicle de l’aigua, utilitzant una gran varietat de ritmes i elements sonors i poètics per despertar la creativitat i emocionar. ENTRADES

Maria Jaume, Maria Hein i Lluís Cabot són TRESTAUTORES III. Tres joves i talentoses veus mallorquines, que presentaran un concert que va de l’indie a la cançó mediterrània. La cita és a les 21 h. ENTRADES.

Miquel Gil tanca el Tastautors el 4 de febrer

Dissabte, 4 de febrer es clourà l’edició d’enguany amb el cantautor valencià Miquel Gil + tastet de Lia Sampai. Gil presentarà “20 anys d’Orgànic”, per celebrar les dues dècades de creació d’Orgànic, un treball amb el qual va obtenir un reconeixement gairebé inèdit dins el panorama de la música folk.  ENTRADES

Tertúlies prèvies del Tastautors

Les tertúlies prèvies amb els cantautors tenen lloc el mateix dia del concert a 18.30h al vestíbul del teatre. Son conduïdes per Joan Gener de l’Eixida, cooperativa cultural, i com a novetat enguany s’enregistren en format de podcast pel programa de ràdio Tinc una cadira .

Dissabte 28 de gener, 18.30 h. Trestautores: Hi haurà una tertúlia oberta amb els protagonistes del concert, conduïda per Joan Gener. Aquesta és una activitat oberta i de franc, que es farà al vestíbul del teatre.

Dissabte 4 de febrer, 18.30 h. Tertúlia oberta amb Miquel Gil a càrrec de Joan Gener al vestíbul del Teatre.

Darrera actualització: 26.01.2023 | 11:15