"L’Esbarjo. 91 anys d’història”, un recorregut per la història de l’Esbarjo, al Museu de Cardedeu

Dimecres, 15 de maig de 2024

Des dels seus orígens com a local parroquial, passant per escola durant la República o espai d’esbarjo per a la ciutadania.

El Museu acull, des del passat 10 de maig, una exposició sobre la història del local parroquial de l’Esbarjo, des del seu origen fins a l’actualitat. Es podrà visitar fins el 24 de novembre, amb entrada lliure. 

La mostra és un recorregut des del seu origen com a espai d’adoctrinament en la fe catòlica, ara fa 91 anys, passant a escola laica durant la República, temple i, a partir dels anys 50 del segle XX, com a espai d’esbarjo per a la ciutadania, acollint assajos i obres dels grups de teatre amateur locals, cinema infantil i familiar, cinefòrum, i activitats de tot tipus. I fins a l’actualitat, on és una sala de cinema programació regular.

L’exposició s’ha fet amb la col·laboració de vilatans i vilatanes que han explicat les seves vivències i records entorn l’Esbarjo, l’espai de culte, les activitats que s’hi organitzaven i, sobretot, els grups de teatre amateur i les projeccions cinematogràfiques que s’hi han vist al llarg dels anys.

Darrera actualització: 16.05.2024 | 15:03