Les dones del Curs de reparació de bicis de La Mongia col·laboren amb els instituts Manel Raspall i El Sui

Dilluns, 4 d’abril de 2022

Ofereixen un servei mecànic per a reparar les bicicletes de l’alumnat i del professorat

Les participants del Curs de reparació i manteniment de bicicletes per a dones que es fa a La Mongia han tingut la iniciativa d’oferir un servei mecànic per a reparar les bicicletes de l’alumnat i del professorat dels instituts Manel Raspall i El Sui.

Aquest servei, que s’oferirà fins al 13 de maig, consisteix en la diagnosi tècnica de reparació i la mà d’obra per part de les participants del curs a cost 0. Tan sols es cobrarà el material o peces utilitzades.

Una carpa instal·lada a La Mongia servirà de centre de recepció de bicicletes i per a atendre consultes. El servei estarà obert de les 9.15 h a les 12.15 h. També s’ha habilitat un correu electrònic de contacte: donesmecaniquescardedeu@gmail.com

L’empresa que imparteix aquesta formació professionalitzadora, Cycling No Limit, és l’encarregada de gestionar el servei.

L’equip docent del Servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Cardedeu, que coordina el projecte, valora aquesta proposta de manera molt positiva perquè és una manera d’acostar la formació a la realitat professional.

Darrera actualització: 4.04.2022 | 11:59