L’Aplec de Sant Hilari 2024 

Dimarts, 9 de gener de 2024

Aquest diumenge, 14 de gener, tornen les sardanes, les fogueres i els àpats a Sant Hilari

Com és tradicional, el segon diumenge del mes de gener se celebra l’Aplec de Sant Hilari, un dels actes populars més entranyables i esperats pels cardedeuencs i cardedeuenques.

L’accés pel camí principal serà, com l’any passat, exclusiu per a persones i bicicletes, a partir de les 9 h i fins a les 18 h. S’iniciarà, com es fa habitualment, des del c. Turó de la Penya fins a les vinyes. Un cop  allà, se seguirà cap al camí nou de Can Volart (itinerari verd del plànol adjunt).

L’itinerari dels vehicles serà per la carretera de Cànoves (BV-5018), fins a arribar a la rotonda del Pk2. Allà aniran cap a Can Siló per enfilar el camí habitual.  La tornada es podrà fer per Can Roger, Cal Xulino, Ca l’Estragués i, novament, a la rotonda. També es pot arribar als quatre camins i anar cap a Cànoves o baixar per Ca l’Ametlletar. 

Programa de l’Aplec de Sant Hilari 2024:

  • A 2/4 d'11 h. Tornada del foc de la Fira de Nadal a l'Ermita de Sant Hilari
  • A les 11 h. Missa en honor a Sant Hilari presidida pel mossèn de la parròquia de Cardedeu, Albert Quílez. Cantada dels Goigs, amb la col·laboració de l'Agrupació Coral Cardedeuenca. Seguidament, benedicció i repartiment dels panets
  • A les 12 h. Audició a càrrec de la Cobla Cervianenca. Col·labora l'Agrupació Sardanista de Cardedeu
  • A 2/4 de 4 de la tarda. Gresca per a la mainada i per a tothom, a càrrec del Grup Esquitx

Les fogueres han d'estar apagades a les 18 h i no està permesa l'acampada.

Darrera actualització: 9.01.2024 | 14:44