L’Ajuntament de Cardedeu renova el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 09:30

El consistori aconsegueix el 96 % dels indicadors avaluats

L’Ajuntament de Cardedeu ha renovat enguany el Segell Infoparticipa a la transparència i a la qualitat de la comunicació pública local corresponent a l'any 2021.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona com a reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs de les administracions públiques locals de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i diputacions.

Enguany, s’han definit els criteris de transparència i bones pràctiques de comunicació en base a l’avaluació d’un total de 52 indicadors, dels quals l’Ajuntament de Cardedeu ha aconseguit la valoració positiva en un percentatge del 96 %. –Podeu consultar els resultats obtinguts al document adjunt-.

En aquesta edició, han rebut el reconeixement un total de 136 ajuntaments de Catalunya, 11 consells comarcals i 3 diputacions.

El lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns, 9 de maig, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en un acte al qual hi ha assistit el regidor de Transparència i Dades Obertes, Rafel Caballeria.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 14:31