L’Ajuntament de Cardedeu posa en marxa la redacció del Pla Local d’Habitatge

Dimarts, 7 de març de 2023

Per conèixer la realitat sobre l’habitatge al municipi i definir les polítiques que s’han de desenvolupar, s’ha elaborat una enquesta, que estarà oberta del 6 al 17 de març. Participa-hi

L'Ajuntament de Cardedeu ha posat en marxa la redacció del Pla Local d'Habitatge (PLH) 2023-2028. El PLH consta d’una anàlisi demogràfica i de l’oferta i demanda de l’habitatge amb la finalitat de diagnosticar el parc d’habitatges i determinar estratègies i actuacions per assolir-les al llarg dels sis anys de vigència.

L'habitatge és un dret fonamental que implica tota la ciutadania i, per tant, és important escoltar i tenir en compte la diversitat d’opinions de les persones habitants de Cardedeu.

Per aquest motiu, s’ha preparat una enquesta per conèixer la percepció i la realitat sobre l'habitatge al municipi i identificar els aspectes que preocupen la ciutadania per definir les polítiques que s’han de desenvolupar properament.

Les informacions que es demanen a l’enquesta formen part de la participació ciutadana que servirà per a l’elaboració del PLH. L’administració o el personal de l’administració que utilitzin aquesta informació estan obligats per llei a garantir-ne l’anonimat i a complir la normativa de protecció de dades de caràcter personal.

L’enquesta estarà oberta del 6 al 17 de març i té una durada aproximada de 5 minuts. ACCEDIU-HI AQUÍ

Enquesta en format paper

L'enquesta també es podrà respondre en paper als Casals de la gent gran, les oficines de Serveis Socials i a l'Oficina d’Atenció Ciutadana. En aquests mateixos punts hi haurà unes bústies on es podran lliurar les enquestes fins al 17 de març.

Aquí podeu descarregar-vos l'enquesta en format paper

Darrera actualització: 7.03.2023 | 10:59