La Policia de Cardedeu evita l’ocupació d’un habitatge i deté 5 persones

Dilluns, 24 de juliol de 2023

L’immoble va ser ocupat el mateix dia de la detenció. En l’actuació, on dos agents de la Policia Local van haver de rebre assistència sanitària, també hi van participar els Mossos. 

La Policia Local de Cardedeu, juntament amb els Mossos d’Esquadra, van detenir 5 persones divendres per l’ocupació d’un habitatge al carrer Torrent Llibre número 62 de Cardedeu.

Les persones detingudes havien ocupat el domicili el mateix divendres, i van ser detectades pel sistema d’alarma per part de la propietat de l’habitatge, una persona jurídica. En activar-se el protocol amb l’empresa d’alarmes, es va donar avís a la Policia Local.

Un cop al domicili, els agents van advertir de forma reiterada als ocupants del motiu de l’actuació policial. Davant la negativa a col·laborar i l’agressivitat mostrada cap als agents, la Policia Local de Cardedeu amb 3 efectius, i amb el recolzament de tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, es van detenir les 5 persones com a presumptes autores d’un delicte d’ocupació d’immobles. 

També se’ls investiga per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Dos agents de la Policia Local van rebre assistència sanitària per les ferides patides durant l’actuació policial.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 11:18