La nova programació del Teatre Auditori Cardedeu, en marxa!

Dimecres, 28 de desembre de 2022 a les 12:30

Comença el 15 de gener amb La motxilla de l’Ada de Teatre al Detall, teatre familiar i música en directe amb La Tresca i la Verdesca. Una història TRANSformadora sobre la identitat de gènere, premiat als Premis de la Crítica 2021 al Millor espectacle per a públic familiar. 

La programació d’arts escèniques que presenta el Teatre Auditori Cardedeu de gener a juny de 2023 consta de 22 espectacles per a tots els públics. Les entrades ja estan a la venda a www.teatreauditoricardedeu.cat

Com és habitual, aquest semestre ve amb molta música amb el cicle Tastautors, que enguany arriba a la 19a edició de la cançó d’autor amb els concerts de Ferran Palau; el Tastautors familiar amb Maquinaigües de la cia. La Tresca i la Verdesca; Trestautores III, un concert únic amb tres veus del talent mallorquí emergent; i Miquel Gil presentant 20 anys del seu treball Orgànic.

Seguirà el Festival Ressona dedicat a la música clàssica, amb tres grans concerts l’últim cap de setmana de març: l’aclamat quartet de saxofons Kebyart; música barroca amb el Claudi Arimany Quartet, i el Cor de Cambra del Palau de la Música amb El Cançoner popular contemporani amb motiu del centenari de l’obra. Altres espectacles musicals programats són el Febrer Musical amb l’audició de sardanes, un assaig obert de l’Arts Simfònica Jove, i dos concerts corals: Somnis. La cantata d’El Sui, i el concert d’estiu de l’Agrupació Coral Cardedeuenca, que tindrà lloc a la nova  fàbrica de cultura Tèxtil Rase.

Pel que fa a programació de teatre, comèdies, musicals i teatre inclusiu són les apostes d’aquesta nova temporada. Els àngels no tenen fills de Clàudia Cedó, encetarà la programació per adults amb teatre inclusiu, mostrant la diversitat funcional als escenaris. Seguirà Cadires amb Mont Plans i Oriol Genís, un homenatge a l’ofici teatral. El 4 de març arribarà Girls like that (noies d’aquestes), un musical que ha traspassat fronteres i ha estat traduït al català, amb temàtiques entorn la societat jove actual (discriminació de gènere, assetjament escolar, pantalles) i amb cançons de grans artistes del pop internacional com Beyoncé, Billie Eilish, Lisso o Nathy Peluso. En destaca la premiada comèdia La pell fina amb l’actriu que està triomfant a les pantalles de cinema, Àngela Cervantes, juntament amb Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau. Una obra avalada per la crítica i descrita com “la comèdia perfecta”.

Quant a espectacles familiar, a més de La motxilla de l’Ada i Maquinaigües, arribarà per Sant Jordi la instal·lació participativa Biblioteca de la curiositat infinita de Marga Socias, i l’humor i la màgia per a tota la família de Mag Lari amb Strafalari

L’escenari del TAC també acollirà circ i dansa amb tres propostes d’artistes i companyies que formen part del Cens Cultural de Cardedeu. Les tres propostes reben suport a la creació en forma de residències al teatre i presentaran el seu espectacle dins la programació: We need to talk about the shadow (hem de parlar de l’ombra) de l’artista Plàcida Pajares, Vetus Venustas de Leandro Mendoza de la cia. Cíclicus, i Corcs amb la cia. MuTa formada per Mila Martínez i Sait Tamir. Aquests dos últims espectacles s’han programat a l’abril i el maig per celebrar el Dia Mundial del Circ i el Dia Mundial de la Dansa. 

Darrera actualització: 24.01.2023 | 09:11