La companyia Marta Carrasco i Cardedeu Cultura s’uneixen per crear l’espectacle comunitari “Sang”

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 11:00

És la suma de tres elements culturals claus: creació local, talent artístic del sector professional i suport a la creació.

L’aposta de Cardedeu Cultura per la creació de proximitat Km. 0, el talent professional del Cens Cultural i el procés creatiu comunitari, ha donat com a resultat el projecte artístic d’arts escèniques “Sang”.
“Sang” és el resultat del procés de creació conjunt de l’artista cardedeuenca Marta Carrasco i Cardedeu Cultura, a partir de la idea de la ballarina i coreògrafa de fer un projecte artístic comunitari amb dones i per parlar de dones, amb la violència de gènere com a temàtica. 

El procés de gestació de l’espectacle ha partit de la convocatòria adreçada a dones actrius, cantants, músiques i ballarines professionals i semiprofessionals inscrites al Cens Cultural de Cardedeu, des d’on s’ha seleccionat l’equip artístic.

Sota la direcció de Marta Carrasco, i amb el també cardedeuenc Albert Hurtado com a ajudant de direcció, les artistes Laia Baraldés, Vanessa Fernández, Magalí Sala, Isabel Vinardell i Olga vinyals han treballat sis setmanes intenses al Teatre Auditori Cardedeu per crear l’espectacle de teatre i dansa “Sang”. Una reflexió sobre la violència de gènere, l’agressió i els maltractaments, que parla també dels estereotips de l’amor romàntic. 

“Sang” s’estrena al Teatre Auditori amb dues sessions, el divendres 1 d’octubre, a les 21 h, i el dissabte 2 d’octubre, a les 20 h. Ja es poden adquirir les entrades aquí. La voluntat és que l’espectacle viatgi i es presenti a d’altres teatres catalans. 

 

Darrera actualització: 28.09.2021 | 09:10