III Convocatòria literària en favor dels 8 objectius de desenvolupament del mil·lenni

Divendres, 22 d’octubre de 2010
L'Associació Cardedeu per un Món Millor, la plataforma digital Letras Comprometidas i l'Ajuntament de Cardedeu us conviden a participar en aquesta III Convocatòria per seguir en la difusió dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. La convocatòria literària té com a objectiu difondre els 8 objectius de desenvolupament del mil·lenni mitjançant la creativitat dels participants i la seva capacitat de transmetre aquests objectius al públic en general i als governs dels països desenvolupats en concret.

El premi consisteix en la publicació dels 8 relats guanyadors per l'Editorial Icaria i el lliurament de varis exemplars. Les obres presentades poden ser en català o castellà, amb un màxim de 10 pàgines en mida 12, a doble espai i marges de 2,5cm. Cada obra ha d'anar acompanyada de dos arxius: el relat i les dades personals de l'autor/a. El jurat, format per professionals del camp de la solidaritat i la literatura, seleccionarà un relat per objectiu.

El termini de presentació d'obres finalitza el 15 desembre de 2010. El veredicte es farà públic durant la segona quinzena de febrer de 2011.

Consulta les bases completes al document situat aquí al costat.

Darrera actualització: 9.11.2010 | 08:29