Finalitza el curs de carnisseria. Una persona ja ha trobat feina i dues més estan en procés de selecció

Dimarts, 7 de desembre de 2021 a les 12:30

La formació ha acabat amb un 100% d'assistència i amb una valoració de 9,7 per part de l'alumnat

El passat 3 de desembre va finalitzar la formació professionalitzadora de carnisseria que organitza el Centre de Formació i Ocupació de La Mongia, amb sessions pràctiques al Mercat Municipal de Cardedeu. El curs, adreçat preferentment a persones majors de 45 anys i en situació d'atur, ha finalitzat amb un 100 % d'assistència i amb una valoració global per part de l'alumnat d'un 9,7.

A més a més, de les vuit persones que hi han participat, una ja ha trobat feina de carnissera i dues més estan en procés de selecció.

L’objectiu del curs és que l’alumnat aprengui conceptes claus i bàsics sobre la carn, que conegui les eines bàsiques de l’ofici, aprengui a diferenciar diferents tipus de viandes i s’iniciï en les tècniques de polir, desfer, tallar i manipular. Les sortides laborals són diverses, des del treball en una carnisseria o xarcuteria, en una sala de desmembrament o en punt de venda al públic, tipus supermercat, per exemple.

A banda del contingut específic, les alumnes participants han realitzat tres mòduls transversals: Tècniques de Recerca de Feina orientades al sector professional; Economia Social i Solidària amb la visita a un ramader d’agricultura ecològica de la zona i el certificat de Manipulació d’Aliments.

El resultat és una formació molt completa, per la qual cosa s'anima a les empreses del sector a fer la petició de personal a través de la Mongia, a on també es disposa d'una borsa de treball gestionada a través del Servei Local d'Ocupació, un espai de trobada entre ofertes i candidatures,

L'acte de cloenda, que va comptar amb l'assistència de l'alcalde Enric Olivé i del regidor Hug Lucchetti, va incloure una degustació a càrrec del docent de la formació l'Oriol Safont (Prats Carnissers) i el lliurament dels diplomes a l'alumnat.

 

Darrera actualització: 10.12.2021 | 10:44

Imatges

Curs de carnissera