Ets jove, estàs a l'atur i vols treballar 6 mesos a l'Ajuntament de Cardedeu?

Dilluns, 16 d'agost de 2021 a les 10:00

Es cerquen aquests perfils: Dissenyador/a de paisatges, Informàtic/a i Tècnic/a de Joventut. Consulta si compleixes els requisits i apunta't al procés selectiu! Fins al 10 de setembre!

L’Ajuntament de Cardedeu ha rebut una subvenció per contractar 3 persones menors de 30 anys per un període de 6 mesos. Per poder accedir a aquestes ofertes laborals, cal que l'interessat/da estigui en situació d’atur, que estigui apuntat al SOC, a  Garantia juvenil i inscrit/a al Servei Local d'Ocupació de Cardedeu.

En concret, es cerquen aquests perfils:

Les ofertes estan penjades a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació de la Diputació: xaloc.diba.cat (cercar Cardedeu). Per poder-hi accedir cal estar inscrit/a al Servei Local d'Ocupació de Cardedeu. Com fer la inscripció a les ofertes de feina del Servei Local d'Ocupació de Cardedeu? Consulta-ho AQUÍ

Posteriorment, La Mongia es posarà en contacte amb els i les inscrites per verificar que compleixen els requisits i que poden formar part del procés de selecció.

La data límit per apuntar-se és el dia 10/09/21.

Et cal més informació? Pots trucar a partir del 23 d'agost a La Mongia: Tel. 93 841 88 14 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h)

Darrera actualització: 01.09.2021 | 08:45