El voluntariat de Protecció Civil de Catalunya rebrà la Creu de Sant Jordi

Divendres, 10 de desembre de 2021 a les 11:00

L’associació de voluntaris de Cardedeu va ser una de les primeres entitats de protecció civil que es van enregistrar al país, de les 156 inscrites, i la primera a crear-se de forma informal. Després de festes, al gener, començaran les obres d’adequació de Can Xicola. 

La Generalitat de Catalunya ha distingit amb la Creu de la Sant Jordi l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya, de la qual en forma part l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu (AVPC), en reconeixement a la tasca de servei a la societat en situacions de risc i d’emergència, de les quals la pandèmia n’ha estat recentment una mostra significativa. Alhora, destaca la tasca altruista de servei a la ciutadania que exerceix el col·lectiu de voluntaris de protecció civil.

La Creu de Sant Jordi la recolliran els voluntaris d’Argentona, la primera associació de voluntaris de protecció civil que es va registrar a Catalunya de les 156 actuals, tot i que la primera en crear-se de forma informal va ser la de Cardedeu. El màxim guardó que atorga la Generalitat és, per tant, un homenatge a tot el voluntariat de protecció civil de Catalunya.

Obres a Can Xicola
Durant el mes de gener, després de festes, començaran les obres d’adequació de Can Xicola, seu de l’AVPC de Cardedeu, per millorar l’espai, fer-lo més pràctic i còmode, i per incrementar-ne l’operativitat. 

Darrera actualització: 10.12.2021 | 11:58