El Teatre Auditori Cardedeu exposa: Les dones a les arts escèniques

Dimarts, 22 de febrer de 2022 a les 10:00

És el resultat d’un projecte comunitari d’anàlisi i reflexió sobre el paper de la dona dins d’aquest sector

El vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu acull aquests dies l’exposició Les dones a les arts escèniques.

Es tracta del resultat d’un projecte comunitari, impulsat per Escena Gran, dins el programa Coenzims, en el qual hi han participat 25 dones de la comarca del Vallès Oriental que treballen en el món de les arts escèniques.

L’objectiu d’aquest projecte ha estat compartir les experiències personals tot reflexionant i construint un relat col·lectiu sobre el paper de les dones dins d’aquest sector, des d’una perspectiva feminista: la presència a les programacions artístiques i en els llocs de gestió cultural; la visibilitat que tenen en aquest sector i els  càrrecs dins la gestió cultural; les discriminacions i/o assetjaments des de diversos punts de vista, i els enfocaments patriarcals sobre els imaginaris i les temàtiques presents a les arts escèniques.

Fruit d’aquestes trobades, s’han creat quatre il·lustracions per part de les artistes Clara Sáez i Gala Pont, que s’integren en uns plafons explicatius i reflexius.

Diverses professionals del Cens Cultural de Cardedeu hi han participat: Mireia Chalamanch (creadora escènica i actriu), Queralt Albinyana (actriu, cantant i formadora d’actors) i Olga Vinyals (actriu, directora i gestora cultural).

La mostra es podrà veure coincidint amb els dies d’espectacle al TAC, des d’una hora abans que comencin i fins al 6 de març.

Darrera actualització: 22.02.2022 | 13:00