El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) retira el Punt d'Autoservei de La Mongia

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 10:20

Les persones usuàries hauran de fer els tràmits a través del web del SOC: www.serveiocupacio.gencat.cat o bé trucant al 900 800 046

La Mongia posa a disposició de la ciutadania 2 ordinadors per tal que els usuaris puguin fer de manera autònoma els seus tràmits.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha deixat inoperatiu i procedirà l'enretirada del Punt d'Autoservei de Cardedeu, ubicat a La Mongia. Segons els SOC, "els Punts d'Autoservei presenten problemes d'actualització que no permeten millorar les funcionalitats ni actualitzar-ne el contingut. La situació provocada per la pandèmia ha fet que el SOC s'hagi adaptat a noves vies de comunicació amb la ciutadania".

A partir d'ara, les persones usuràries del Servei d'Ocupació de Catalunya hauran de fer les gestions directament a través del web del SOC: www.serveiocupacio.gencat.cat o trucant al telèfon gratuït 900 800 046

Tot i que no es competència municipal la gestió dels tràmits amb el SOC, l'Ajuntament posa a disposició 2 ordinadors a la Mongia per tal que la ciutadania de Cardedeu que no disposi de mitjans tècnics puguin fer la gestió de manera autònoma. Per a utilitzar els ordinadors, en el marc de les mesures per la Covid-19, s'ha de trucar demanant cita prèvia al: 93 841 88 14.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 15:10