El Museu Arxiu Tomàs Balvey edita 8 noves rutes per passejar des de Cardedeu

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 11:15

Més propostes per descobrir el patrimoni natural de Cardedeu

El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha editat 8 noves rutes per passejar des de Cardedeu i descobrir el patrimoni natural de Cardedeu i el seu entorn, en bici o a peu, pels camins, corriols, turons i valls.

Les rutes han estat traçades per Eliseu Guillamon, enginyer tècnic agrícola i paisatgista, i formen part de les"Caminades a peu" i "Passejades en bici", formades per un total 24 propostes, amb inici des del parc Pompeu Fabra, a on també hi ha un plafó indicatiu.

A la recepció del Museu es poden trobar en format paper els següents plànols de caminades, a més de dos de generals de les rutes en bici i a peu, i un altre per passejar pel centre de Cardedeu:

La Serreta (dificultat baixa), El Marital (dificultat baixa), El Rieral (dificultat baixa), Serra de Can Sabater (dificultat mitjana), Camp d'aviació (dificultat mitjana), Font del Viver (dificultat mitjana), La Coma (dificultat mitjana), Volta al Rieral (dificultat alta), La Torrassa (dificultat alta), Cànovees (dificultat alta) i Sant Pere de Vilamajor (dificultat alta).

Aquests mateixos plànols també es poden descarregar del web del Museu, en català, castellà i anglès i estan disponibles les coordenades gpx.

 

Darrera actualització: 15.10.2021 | 13:44