Cardedeu té una bona qualitat de l'aigua d'aixeta

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 08:50

Tots els valors analitzats estan dins dels paràmetres que en garanteixen la desinfecció, a més d’un color, sabor i olor correctes

L’Ajuntament de Cardedeu gestiona anualment la recollida i l'anàlisi de  mostres d’aigua de consum en 12 punts estratègics del municipi.

Equipaments públics, escoles, equipaments esportius  i espais públics d'alta concurrència, com les fonts públiques dels parcs i places, són objecte d’aquest estudi.

El  resultat de les mostres analitzades el 2022 constaten que la qualitat de l’aigua d’aixeta de Cardedeu és bona.

L’aigua presenta un color, olor, sabor i terbolesa correctes. El pH i el clor residual estan dins dels valors que garanteixen que la cloració és eficaç i, per tant, una correcta desinfecció. També es constata l’absència de microorganismes indicadors de contaminació per filtracions o per contacte amb aigües residuals. Pel que fa als nivells de compostos nitrogenats (amoni), també són inferiors als nivells màxims establerts.

Podeu consultar els resultats de l’anàlisi de l’aigua a Cardedeu aquest 2022, a l’enllaç: https://www.cardedeu.cat/media/repository/salut_i_consum/salut/Qualitat_de_l_aigua/Analisis_221111_RD140_R.pdf

Darrera actualització: 16.12.2022 | 12:19