Cardedeu s’adhereix al programa d’inclusió social a través de la cultura, Apropa Cultura

Dimarts, 7 de febrer de 2023 a les 08:30

L’acte de presentació tindrà lloc aquest dimecres, 8 de febrer, al Teatre Auditori Cardedeu

El Teatre Auditori Cardedeu ha estat l’escenari aquest dimecres, 8 de febrer (12 h), de l’acte de presentació de l’adhesió de Cardedeu al programa d’inclusió social a través de la cultura, Apropa Cultura

El programa Apropa Cultura és una iniciativa oberta a la participació de tots els equipaments culturals, amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall d’espectacles i d’activitats culturals d’arreu del territori a uns preus accessibles per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat.

Actualment està integrat per més de 145 teatres, auditoris, museus i espais singulars de tot Catalunya, d'entre els quals el Teatre Auditori Cardedeu.

A la presentació hi  han assistit les entitats socials de Cardedeu adherides al programa, la comissió comunitària del Centre d’Atenció Primària i els equips tècnics de Serveis Socials i Cultura.

Les entitats socials que s'hi han adherit són Fundació Viver de Bell·lloc, la Residència Maranatha, la Residència Sauleda, El Far de la Garriga, Artescena Social i el Centre Les Teixidores. És previst que s'hi adhereixin properament: Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardedeu amb els diferents projectes adreçats a persones en situació de vulnerabilitat; el servei de prescripció social del Servei de Salut, i les entitats: Volem Purpurina, Fundació Idea- L’Olivar, Amics d’En Biel. HISOM, Ass. Fibrofatiga i TEA Vallès.

També s'han donat a conèixer els espectacles previstos el primer semestre de la temporada d'arts escèniques al TAC

Han presidit  l’acte la coordinadora d’Apropa Cultura, Clàudia Torner; la regidora d’Acció Social, Mercè Falguera, i la regidora de Cultura i Comunicació, Núria Pujolàs.

+ sobre Apropa Cultura

L’Apropa Cultura crea eines de sensibilització cap a la total accessibilitat per això ofereix entrades a un preu social a les entitats socials adherides així com formació del personal que gestiona els equipaments culturals per crear espais i programes plenament accessibles.

Més informació sobre el projecte i de com formar-ne part a www.apropacultura.org

Tota la programació d’arts escèniques del Teatre Auditori Cardedeu la trobareu inclosa en aquest web.

Darrera actualització: 10.02.2023 | 11:32