Cardedeu aprova una moció per exigir inversions pendents i millores al sistema de rodalies

Dijous, 2 de març de 2023 a les 13:30

D’entre els punts acordats, hi ha la petició d’augment de freqüències a Cardedeu i la solució als problemes d’accessibilitat

El Ple municipal ha aprovat una moció per exigir inversions pendents i millores al sistema de rodalies. El text posa de manifest que Cardedeu compta amb una estació amb unes freqüències molt inferiors a les necessitats de desplaçament de la població, tenint en compte que la població de Cardedeu ha augmentat significativament els últims anys i que és una estació utilitzada pels pobles veïns que no tenen estació. “Aquesta situació”, apunta la moció, “no és sostenible”.

El text també fa referència als problemes d’accessibilitat de l’estació de Cardedeu, ja que alguns trens no poden obrir les portes adaptades pel fet que l’andana està massa separada de les vies.

També es reclamen més marquesines per al resguard de les persones usuàries en dies de pluja i, en general, més inversions al Pla de Rodalies.

La moció ha estat presentada pels grups municipals d’ERC, la CUP i En Comú Podem, amb el vot a favor de Gent pel Canvi i les abstencions del PSC i Ciutadans.

Enllaç a la Moció.

Darrera actualització: 02.03.2023 | 13:38