Cardedeu, amb el Dia Internacional per a l'alliberament sexual i de gènere

Dimarts, 28 de juny de 2022

 

Aquest diimarts 28 de juny es commemora la Diada per l'alliberament sexual i de gènere, una data marcada per la revolta de Stonewall del 28 de juny de 1969, com a resposta a la violència policial i punt d'inflexió en la reivindació dels drets d'aquest col·lectiu. Cardedeu s'hi suma i rebutja qualsevol discriminació per raó d’orientació o d'identitat sexual. 

Al llarg de la jornada d'avui la bandera LGTBI oneja al balcó de l'Ajuntament de Cardedeu i també s'organitzen altres activitats:

Pintada del pas de zebra amb els colors de la bandera LGTBI davant de l'Escola Granés, al carrer de Lluís Vives i repintada del que hi ha situat al carrer de Josep Vilaseca.

Divendres 1 de juliol, 23 h, al Pati de la Paki. Acte Opaque. Primera celebració de l'Orgull LGTBIQ+ a Cardedeu. Més informació i reserva d'entrades: https://www.instagram.com/p/Ce3cAIKoSAP/?igshid=MDJmNzVkMjY

Dissabte 2 de juliol, 11 h, a la plaça de Sant Corneli: Xerrades i vermut musical. Acte de l'Esquerra independentista amb motiu de la Diada del 28J.

Manifest d'espai unitari: https://elscolorsdeleslluites.cat/manifest/

Darrera actualització: 28.06.2022 | 12:13