Canvis en la programació al Teatre Auditori Cardedeu

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 10:00

S’amplia l’aforament al 100% de tots els espectacles i s’obre nova funció de Les aventures del lleó vergonyós. Paral·lelament, es cancel·la Talking Heads i es canvia de data Els Ocells

Des d’aquest divendres 15 d’octubre torna l’ocupació al 100% al Teatre Auditori Cardedeu, després que Salut hagi aixecat les restriccions que només permetien el 70% d’aforament. 

En aquest context, avui a partir de les 12 h del migdia la venda d’entrades dels diferents espectacles programats ja contemplarà aquest 100% d’ocupació. No obstant això, l’ampliació de l’aforament no dona dret a canviar les entrades adquirides per unes de noves per millorar el seient.

Podeu consultar la cartellera i accedir a la venda d’entrades a través de la pàgina: www.teatreauditoricardedeu.cat . Recordem que la venda d’entrades presencial es fa a Vil·la Paquita, de dimecres a divendres, de 9.30 a 14 h

Nova funció de Les aventures del lleó vergonyós
Una bona notícia per als més petits és l’obertura d’una nova funció de Les aventures del lleó vergonyós del Pot Petit pel dia 22 de desembre, a les 19 h. En aquest cas, les entrades es posaran a la venda el proper dilluns 18 d’octubre, a les 9 h.

Canvi de data d’Els Ocells
Per causes d’organització de les activitats previstes al TAC, es comunica un canvi de data de l’espectacle Els Ocells, de la Cia. La Calòrica del dia 15 de gener. La data de la nova funció serà el 22 de gener, a les 20 h. 

Des del TAC s’ha procedit a l’adjudicació de la mateixa localitat a les persones que ja havien adquirir l’entrada. En cas que se’n vulgui la devolució, es farà a través del mateix canal usat per la compra fent un correu a: teatre@cardedeu.cat. En el cas de compra presencial, caldrà adreçar-se al punt de venda de Vil·la Paquita (de dimecres a divendres, de 9.30 a 14 h)

Cancel·lació de l’espectacle Talking heads
Per causes alienes al Teatre Auditori Cardedeu, la companyia Petit Comitè ha suspès la gira prevista de l’espectacle Talking heads. Això afecta la representació prevista pel dia 6 de novembre al TAC. Des del Teatre Auditori Cardedeu es procedeix a la devolució dels diners a totes les persones que havien adquirit entrades. La devolució es farà a través del mateix canal usat en la compra, enviant prèviament un correu a teatre@cardedeu.cat. Si la compra va ser presencial, caldrà anar a Vil·la Paquita, de dimecres a divendres, de 9.30 a 14 h.

Darrera actualització: 15.10.2021 | 13:50