Arriben els Vespres de juliol

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 13:00

Una programació cultural amb cinema, circ i música, en tres emplaçaments a l’aire lliure. La reserva d’entrades comença aquest dimecres 30 de juny

Amb l’arribada del bon temps, la cultura surt al carrer i arriba una nova edició de Vespres de juliol amb circ, cinema i música. 

La programació està formada per 2 espectacles de circ, 4 films d’estrena, 2 sessions de curtmetratges d’artistes locals “Cardedeu en versió original” i un vespre de concerts amb diversos artistes locals, amb el nom de Bonus Track Fest, a càrrec de l’Associació de Músics de Cardedeu (ASMUCA).

La programació tindrà lloc en 3 emplaçaments diferents: l’aparcament de Can Mills, a on es duran a terme els espectacles de circ i de cinema; el pati de Vil·la Paquita, que acollirà les sessions de “Cardedeu en versió original”, i el Passeig Mestre Alexandri, escenari del Bonus Track Fest.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer reserva d’entrades, a partir del 30 de juny, a través de les webs teatreauditoricardedeu.cat i cinemaesbarjo.cat. També es pot fer presencialment, a Vil.la Paquita de dimecres a divendres de 10h a 14h.  El màxim d’entrades per reserva és de sis.  L’accés al recinte es podrà fer des d’1 hora abans.

La reserva de les entrades del Bonus Track Fest, però, s’obrirà durant el mes de juliol.

PROGRAMACIÓ

Circ,  a les 20.30 h a l’Aparcament de Can Mills

06/07 – Absurd, de Circ Vermut.

20/07 – Herència, de Cia. Industrial Teatrera.

Cinema, a les 22 h, a l’Aparcament de Can Mills

07/07 – De la Índia a París en un armario de Ikea

14/07 – No mataràs (Cicle Gaudí).

21/07 – Rocketman

28/07 – 4 latas

Cardedeu en Versió Original, a les 22 h,  al Pati de Vil·la Paquita

13/07 – Creacions audiovisuals d’artistes locals (1) 

27/07 – Creacions audiovisuals d’artistes locals (2)

Música, a les  20 h al Pg. Mestre Alexandri

29/07 – Bonus Track – Concert Asmuca 2021 

Més sobre la programació

CIRC

Els Vespres de juliol comencen amb circ. De la mà de la companyia maresmenca Circ Vermut arriba Absurd, un espectacle de circ esbojarrat i humor absurd pensat per fer passar una bona estona. Una pista de circ, un teló de fons i crispetes és el punt de partida per gaudir d’equilibris sobre bicicletes, patins i molt d’humor.

http://www.circvermut.com/wp-content/uploads/2020/05/dossier-circ_vermut-absurd.pdf

El 20 de juliol es podrà veure Herència, de la Industrial Teatrera. Companyia de teatre de carrer sense paraules, les seves creacions sempre conviden a reflexionar sobre la vida i el pas del temps i en un format circular. De manera tendra i divertida, Herència parla sobre el món que deixem.

https://industrialteatrera.com/ca/espectacles/carrer/herencia/

CINEMA

Els quatre dimecres de juliol a les 22h serà el moment de gaudir de cinema a la fresca. 

Sempre en versió original, 3 dels 4 films son estrenes a Cardedeu  i es podrà veure de nou, ara a l’aire lliure, “Rocketman” el musical sobre les llums i les ombres del cantant Elton John.

La programació començarà amb la comèdia francesa “De la India a París en un armario de Ikea”. Seguirà el thriller “No mataràs” protagonitzada per Mario Casas com a proposta del Cicle Gaudí. El 21 de juliol serà el torn del biopic musical “Rocketman” i el darrer dimecres es tancarà la programació amb la road movie espanyola “4 latas”, de Gerardo Olivares.

Tret del film “De la India a París en una armario de Ikea”, la resta estan recomanats per a majors de 16 anys.

CARDEDEU EN VERSIÓ ORIGINAL 

La programació de Vespres de juliol serà una nova ocasió per veure les creacions audiovisuals d’artistes locals del projecte “Cardedeu en versió original”. Curtmetratges que 50 artistes locals han creat i que es van projectant durant tot aquest any abans de cada sessió de cinema a l’Esbarjo.

Ara es podran gaudir de manera monogràfica, a la fresca al pati de Vil.la Paquita, en taules i amb servei de bar. Una bona oportunitat per a què els creadors vegin exhibida la seva creació una ocasió més.  Si voleu saber més d’aquest projecte podeu consultar aquí.

Es podran veure fins a 45 creacions repartides en 2 sessions amb una durada aproximada de 90 minuts per passi. La sessió del 13 de juliol es dedicarà a creacions on la dansa, el teatre i el circ son les disciplines principals. I la sessió del 27 de juliol serà el torn de la música i la performance com a protagonistes.

MÚSICA

Els Vespres de juliol es tancaran el 29 de juliol amb la segona edició del Bonus Track Fest, un concert amb varies propostes musicals de Km0 organitzat i gestionat per l’associació de músics de Cardedeu.

El Bonus Track Fest oferirà tres hores de música, de 20 a 23h al passeig Mestre Alexandri amb grups i bandes de petit format de Cardedeu. ASMUCA obre convocatòria per tal que músics i grups interessats presents en el Cens Cultural de Cardedeu presentin proposta per a actuar. L’associació organitzarà el format, que oferirà un vespre musical amb servei de bar. 

A mitjans de juliol es publicarà informació més concreta dels concerts i de la reserva d’entrades.

 

Darrera actualització: 28.06.2021 | 15:59