Aquest Sant Jordi, protagonisme dels autors i autores locals a la Biblioteca Marc de Vilalba

Dijous, 20 d'abril de 2023 a les 09:30

L’equipament ha fet tres reculls de propostes quilòmetre zero

Aquest Sant Jordi 2023 la Biblioteca Marc de Vilalba us convida a triar dins un ampli ventall de propostes de quilòmetre zero. L’equipament ha elaborat tres articles que recullen les darreres novetats en literatura infantil; història i cultura popular, i narrativa, poesia i altres temes d’interès. 

Història i cultura popular

En aquest article la Biblioteca ha seleccionat les novetats literàries referents a història i cultura popular feta per autors i autores de Cardedeu o que parlen del nostre municipi.

A Cardedeu gaudim d’un bon planter de lletraferits de tota mena i enguany cal destacar la tasca excepcional que han dut a terme els historiadors per trobar les veritats del passat de Cardedeu

Article

Literatura infantil

Tenim un bon planter d’escriptors, escriptores i il·lustradors i il·lustradores professionals al nostre municipi, que regularment publiquen llibres o que escriuen en revistes infantils.

Voleu conèixer les darreres novetats?

Article

Narrativa, poesia i altres temàtiques

Escriptors i escriptores, autors i autores novells, poetes i poetesses, traductors i traductores i professionals de diferents àmbits que ens ofereixen el seu coneixement a través dels llibres.

Comencem per ordre alfabètic?

Article

 

Darrera actualització: 20.04.2023 | 14:49