Alumnes del Programa de Formació i Inserció del perfil administratiu fan un taller de cuina al Museu
Dimecres, 25 de novembre de 2015
Els alumnes del PFI-PTT del perfil administratiu han participat al taller "Cuina sense pares" organitzat per la Diputació de Barcelona al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu. Aquest taller té per objectiu sensibilitzar als joves sobre els hà bits correctes d'alimentació des d'un punt de vista dietètic i nutricional. El taller s'ha iniciat amb una dinà mica participativa on s'ha analitzat què, com i quan s'ha de menjar per tenir una vida saludable. És a dir, posa en valor aquests hà bits d'una manera prà ctica a la cuina de casa.
Darrera actualització: 12.01.2016 | 10:43
Per passar de la teoria a la prà ctica, els alumnes han demostrat les seves habilitats culinà ries elaborant en petit grup un menú de tres plats; amanida tropical, lluç amb verduretes i patates, i de postres iogurt. Tot això amanit amb companyerisme i treball en equip.
El taller ha finalitzat compartint taula i degustant els deliciosos plats com una gran famÃlia. La valoració dels alumnes ha estat molt positiva, destaquen la vessant prà ctica i els consells que han rebut i que aplicaran a la seva vida dià ria.