L’Ajuntament compra una nau per a serveis municipals

Dimecres, 21 de juliol de 2021

És previst que s'hi pugui ubicar el servei de neteja viària i que pugui servir de base d'operacions del servei de recollida porta a porta

L’Ajuntament de Cardedeu ha adquirit una nau industrial de prop de 2.000 m2 i 865 m2 de pati, que reuneix les condicions òptimes i la possibilitat de divisió per compartiments per funcionar com a base de diferents serveis municipals.

Ubicada al Polígon Sud, a la carretera de Dosrius, número 220, a tocar de la benzinera, la nau ha estat adquirida per 900.000 euros, un preu molt competitiu atesa la mancança existent en el municipi de naus amb característiques similars.

La compra d’aquesta nau s’emmarca en la voluntat política de millorar els serveis municipals i servirà de base d’operacions per als prestadors dels serveis, millorant les condicions de treball i optimitzant els desplaçaments i operatives. 

Properament, és previst que s’hi pugui ubicar el servei de neteja viària i que s’hi configuri un nou espai d’emmagatzematge per alliberar altres dependències  municipals.

La versatilitat de l’espai permetrà fixar també la base d’operacions del servei de recollida d’escombraries mitjançant el sistema de porta a porta, que requerirà d’espai d’aparcament de vehicles i magatzem d’equipaments. Addicionalment, s’està estudiant que part del pati, per la seva ubicació i accessibilitat, es converteixi en àrea d’emergència del servei.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 11:58