Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge (SIDH)

Servei gratuït d’informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar el deute hipotecari del seu habitatge habitual. L’objectiu és evitar, en la mesura del possible, la pèrdua de l’habitatge per causes d’impagament de préstecs hipotecaris. 

Va adreçat a persones o famílies que estan en risc de perdre el seu habitatge habitual per no poder fer front al pagament de la hipoteca o per haver estat avaladores d'habitatges que estan en situació d'impagament. A Can Borràs, amb cita prèvia, se les informarà de les opcions existents amb assessorament personalitzat, es definirà conjuntament una proposta de solució, es farà intermediació amb les entitats financeres i s'oferirà assistència jurídica. El servei també s'adreça a aquelles persones que no puguin fer front al pagament del lloguer, sempre i quan la propietat sigui una entitat bancària.

El SIDH el presta la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cardedeu, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Col·legi d'Advocats de Granollers. 

Per fer ús del SIDH cal demanar cita prèvia:
- Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h 
- Presencialment o per correu electrònic a saccardedeu@diba.cat 
- El servei es presta a Can Borràs (c. Dolors Granés, 2)

Can Borràs - Acció Social, Educació, Igualtat i Gent Gran

c. Dolors Granés, 2 -
Telèfon: 93 844 41 40
Adreça electrònica: serveisocials@cardedeu.cat; educacio@cardedeu.cat
Adreça electrònica: gentgran@cardedeu.cat
Horari:  
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 17.12.2018 | 13:10