Els boscos, protagonistes de la 39a edició de la Fira de Sant Isidre

Dimecres, 15 de maig de 2024

Referent del món agrícola i ramader, se celebrarà del 17 al 20 de maig.

Cardedeu celebra, del 17 al 20  de maig, la 39a edició de la Fira de Sant Isidre. Enguany l'Espai Natura està dedicat als boscos, amb una programació específica d'activitats i tallers, amb l'objectiu de sensibilitzar i generar espais de reflexió. 

Com a referent del món agrícola i ramader al Vallès, la Fira de Sant Isidre acollirà la tradicional exposició i demostracions de bestiar, al passeig del Mestre Alexandri. A més a més, no hi faltaran el mercat d'artesania, els expositors multisectorals, la 35a edició de la Mostra Gastronòmica al parc dels Pinetons i la zona de foodtrucks, a més de l'espai de jocs i d'activitats infantils Juga i aprèn amb en Sidru, a la pista coberta de Pompeu Fabra. La programació es completarà amb multitud d'activitats lúdiques, culturals i esportives.

La inauguració de la Fira tindrà lloc el divendres, 17 de maig, a les 19 h, amb la rebuda de les autoritats i els parlaments a l'estand de l'Ajuntament (passeig de Pau Casals). Tot seguit, a les 19.30 h, podrem gaudir de l’espectacle d’humor musical amb Lo Pau de Ponts, a la plaça d’Antoñita Fontova.

Enguany la Fira de Sant Isidre fa un pas endavant amb diverses iniciatives encaminades a fer que tothom que la visiti pugui gaudir plenament de l’experiència, tenint en compte les necessitats i diversitats de totes les persones i incloent les persones amb diferents tipus de discapacitat. Podeu consultar totes els detalls de la fira inclusiva.

Podeu consultar tota la programació de la Fira de Sant Isidre 2024 AQUÍ o al web de la Fira de Sant Isidre.

Darrera actualització: 15.05.2024 | 11:20