L’ARCA de Cia. Trifulga dels Fútils - Teatre inclusiu i obert

Dissabte, 27 de gener de 2024 a les 19:00

L’ARCA - Cia. Trifulga dels Fútils

COMPRA ENTRADES. Preu: 6 €

Gènere: Teatre de text. Tragicomèdia.
Teatre inclusiu i obert
Idioma: Català i castellà
Durada: 75 minuts
Edats públics: Recomanat a partir de 10 anys

ACTIVITAT 360º: Col·loqui post-funció amb la companyia al finalitzar l’espectacle

SINOPSIS. Quatre persones es desperten dins una nau espacial en un futur molt llunyà i a milers d’anys llum d’on van sortir. La hivernació els ha esborrat la memòria i no saben qui són ni d’on venen. Però Plut, un dels tripulants, troba un llibre entre els objectes que transporta la nau, i a través de les seves pàgines els navegants van recuperant la memòria i descobrint qui són i de què estan fets.

La Trifulga dels Fútils:
La Companyia Estable de Teatre “La Trifulga dels Fútils” es crea lꞌestiu del 2000 al Centre de Dia Dr. Pi i Molist de Nou Barris; un recurs comunitari de Salut Mental depenent de l’Hospital de Sant Pau. En tots aquests anys han passat per la Trifulga molts actors; més de vuitanta, alguns de manera fugaç i d’altres per quedar-s’hi i ha estrenat tretze espectacles en els seus més de vint anys d’història.

L’any 2015 la Companyia s’independitza de la institució i inicia un camí en solitari que l’ha fet participar en diversos festivals i estrenar els seus espectacles en alguns teatres de Barcelona i Catalunya. Ha estat programada en totes les edicions de l’Altre Festival i ha actuat a teatres com el Club Helena, lꞋAliança del Poblenou, l’Ateneu de Nou Barris o els Lluïsos de Gràcia. També ha actuat a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2017 rep el Premi Josep Clusa al millor espectacle de lꞋAltre Festival.

Actualment La Trifulga dels Fútils és una Companyia resident del Centre Cívic Baró de Viver de Barcelona i es defineix com una companyia de teatre oberta i inclusiva formada per ciutadans lliures, actors professionals i persones diverses, tots ells amb una història de salut mental al darrere.

Teatre Auditori Cardedeu

avinguda rei En Jaume, 118 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 846 18 27
Adreça electrònica: teatre@cardedeu.cat
Adreça electrònica: cultura@cardedeu.cat
Lloc web: www.teatreauditoricardedeu.cat/
Horari:  
En base a la disponibilitat i les activitats programades.
Horari d’oficina (Vil·la Paquita, av. rei En Jaume, 114):
De dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dimarts a dijous de 17 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.01.2024 | 08:41