Col·loqui prefunció: Pruna, de la dramaturga Queralt Riera

Dimecres, 2 de novembre de 2022 de 18.00 h a 20.00 h

Conversa amb la Queralt Riera, dramaturga i directora de PRUNA, i Vicki Bernadet, activista i fundadora de la fundació que porta el seu nom, F.Vicki Bernadet.

En el marc del Dia Mundial per la Prevenció de l’Abús Sexual Infantil, el Teatre Auditori Cardedeu ha programat l’espectacle de teatre el proper 12 de novembre a les 20h i aquest Col.loqui Prefunció, conjuntament amb la Biblioteca Marc de Vilalba, com activitat complementària. Activitat oberta i gratuïta.

Conversarem amb Queralt Riera sobre l’aproximació al tema de l’abús sexual infantil que la companyia va viure per a la creació de PRUNA, i també amb l Vicki Bernadet que va assessorar en la creació de l'obra. Des de fa més de 20 anys, la Fundació Vicki Bernadet treballa en l’atenció integral de les persones afectades directament o indirecta per una situació d’abús sexual infantil.

PRUNA va obtenir el Premi Adrià Gual 2019 atorgat per l’Institut del Teatre d'impuls a  projectes d’escenificació que combinin qualitat, professionalitat i creativitat.

https://www.bibliotecacardedeu.cat/activitat/llegim-teatre-pruna-vicki-bernadet/

L’obra de teatre PRUNA la podeu veure  al Teatre Auditori Cardedeu el dissabte, 12 de novembre a les 20h

Sinopsi

Una nena que es diu Pruna, i que també és una dona que es diu Pruna. Té una vida normal, un entorn normal i un secret que fa mal i destrossa per dintre.

Aquesta obra és un conte barrejat de testimonis reals que ens mostra la realitat dels abusos infantils. I també ens mostra una vida de tantes. I ens fa riure, emocionar-nos i en algun moment ens encongeix el cor.

Amb poesia, amor i tendresa. Amb música, objectes i llums. Amb tota la nostra voluntat de contribuir a fer una societat millor. Amb delicadesa i coratge.

 

Biblioteca Marc de Vilalba

carrer del Doctor Klein, 101 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 871 14 17
Adreça electrònica: b.cardedeu.mv@diba.cat
Lloc web: www.bibliotecacardedeu.cat/
Horari:  
Horari
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10 a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 27.10.2022 | 14:01