ARTS SIMFÒNICA JOVE - Cançó d'amor i de guerra

Diumenge, 7 d’abril de 2024 a les 12:00

Assaig obert de sarsuela catalana. Gaudeix d’una orquestra d’excel·lent nivell amb joves talents del territori.

Gènere: Orquestra simfònica. Sarsuela catalana
Durada: 60 minuts 
Preu: Gratuït. Sense reserva d’entrada
Públic: Tots els públics 
 
Presentació
L’Arts Simfònica Jove i el Teatre Auditori Cardedeu us conviden per tercer any consecutiu a un assaig obert. L’Orquestra rep el suport a la creació de Cardedeu_InspirantCultura, compta amb espais per assajos puntuals durant la temporada així com acompanyament.
Una activitat que forma part d’ARTS 360º, activitats adreçades a tot el públic, obertes i gratuïtes, que esdevenen una experiència d’aproximació als creadors i al seus projectes.

L’Arts Simfònica Jove, projecte fundat el 2018 i liderat per Josep Maria Sauret, té com objectiu reunir als joves talents del territori del Vallès que han acabat els seus estudis de grau professional i altres, que ja estan cursant els estudis superiors de música amb l’objectiu d’aconseguir una formació orquestral d’excel·lent nivell musical.

Sinopsis
La sarsuela Cançó d’amor i de guerra, del compositor Rafael Martínez Valls (1895-1946) i llibret de Lluís Capdevila i Víctor Mora, s’ha convertit en una obra emblemàtica i molt popular. Alguns dels seus fragments son ja referències de la música catalana. Com la sardana “En el Vallespir” i peces com “La cançó de l’Avi Castellet” i “Pirineu”.
El llibret se situa al Rosselló de l’any 1793, durant la revolució a França, i descriu la història d’amor entre Eloi, un forjador, i Francina, la filla de l’amo. La partitura s’havia de titular “Els Soldats de l’Ideal”, però l’any 1926, durant la dictadura de Primo de Rivera, es va adaptar en la versió que s’interpreta actualment. La sarsuela es va estrenar al Teatre Victòria de Barcelona el 26 d’abril del 1926.

Fitxa artística
ARTS SIMFÒNICA JOVE
Solistes de l’Aula de Cant del Conservatori Liceu

Teatre Auditori Cardedeu

avinguda rei En Jaume, 118 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 846 18 27
Adreça electrònica: teatre@cardedeu.cat
Adreça electrònica: cultura@cardedeu.cat
Lloc web: www.teatreauditoricardedeu.cat/
Horari:  
En base a la disponibilitat i les activitats programades.
Horari d’oficina (Vil·la Paquita, av. rei En Jaume, 114):
De dilluns a divendres de 9 a 13 h, i de dimarts a dijous de 17 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 2.04.2024 | 13:22