Representants de Guissona visiten Cardedeu pel model de mobilitat “En bici i a peu”

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 11:30

Amb el guiatge de Cardedeu Vital, han circulat per la xarxa de carrils bici, han visitat les bicicledes i el vehicle elèctric compartit, i han provat els tricicles per passejar la gent gran.

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, i el regidor de Gent Gran, Josep M. Ferreras, han visitat Cardedeu per conèixer el model de mobilitat “En bici i peu” del municipi, juntament amb el redactor del Pla de Mobilitat Activa de Guissona, Jordi Galí.

Durant la visita, han fet un recorregut guiats per representants de l’entitat Cardedeu Vital, a través el qual han circulat per la xarxa de carrils bici, que enllaça tots els centres escolars i els equipaments esportius i culturals. També han visitat els aparcaments segurs de bicicletes, (les bicicledes de l’Estalvi i l’estació), el vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat, i han provat els tricicles d’”En bici sense edat” per promoure els passejos en bicicleta amb la gent gran i amb mobilitat reduïda. 

La visita dels representants de l’Ajuntament de Guissona ha finalitzat amb una entrevista amb l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, i la regidora de Mobilitat, Verònica Vidal, on han posat en comú els reptes i els nous projectes de mobilitat sostenible que els pobles i ciutats han d’encarar per una transició ecològica necessària.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 11:45