La Zona Groga mantindrà el tercer dia extra de recollida Porta a Porta

Divendres, 28 d’octubre de 2022

A nivell general i per a totes les zones, el lliurament de cubells, la recollida de bosses compostables i les noves altes es faran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, amb cita prèvia i a partir del 2 de novembre

El calendari del Porta a Porta domèstic de la Zona Groga mantindrà el tercer dia extra de recollida Porta a Porta el dissabte, després de la valoració tècnica positiva en aquests tres mesos de funcionament del servei.

Recordem que, tot i que no estava previst en un inici, es va habilitar un  tercer dia addicional, amb recollida d’orgànica i d’envasos, atenent les peticions del veïnat.

La mesura, que era de caire provisional fins al 30 d’octubre, continuarà, doncs, definitivament, de manera que la Zona Groga tindrà el mateix nombre de serveis de recollida que la resta de zones.

Cita prèvia per a les gestions de l’oficina Porta a Porta

Noves altes al servei, lliurament de cubells, canvis d’adreça, recollida de bosses compostables.... A partir del 2 de novembre, les gestions del Porta a Porta relacionades amb els usuaris domèstics es tramitaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del carrer Klein, en substitució de l’oficina provisional que s’havia ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament.

Per a totes aquestes gestions, caldrà demanar cita prèvia per telèfon al 93 844 40 04 o escollir directament el dia i hora que preferiu a: www.citaprevia.gestorn.com/Cardedeu, amb el tràmit específic que ja s’ha habilitat.

Per a la comunicació d’incidències, s’haurà de fer servir el correu electrònic: portaaporta@cardedeu.cat o el telèfon: 674 60 10 77.

Per qualsevol dubte relacionat amb el Porta a Porta, també podeu consultar l’espai web: www.cardedeu.cat/porta-a-porta i, específicament, l’espai de Preguntes Freqüents.

La implantació de la recollida de residus porta a porta està finançada per la Unió Europea-NextGenerationEU emmarcat dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 14:04