Comunicat per la Cavalcada dels Reis d'Orient

Dilluns, 3 de gener de 2022 a les 13:30

Benvolgudes famílies,

Aquest any els Reis d’Orient arriben en unes circumstàncies excepcionals. És per això que des de la Comissió de Reis i l’Ajuntament de Cardedeu es prendran una sèrie de mesures per realitzar l’activitat amb seguretat:

  • El recorregut de la Cavalcada serà segons estava previst, però sense fer parades a les places. L'inici serà a l'estació de tren, a les 16.49 h

  • No es farà repartiment de xocolata ni de cap altre menjar o beguda a les places per garantir que tothom porti la mascareta posada en tot moment.

  • L’entrega de cartes als patges a les places de Sant Jaume (Poble Sec), Joan Amat (Can Serra) i Joan Alsina (Estalvis) i als Reis a la plaça de Sant Joan es farà garantint les distàncies de seguretat amb el públic. L'arribada aproximada dels Reis d'Orient a la plaça de Sant Joan serà sobre les 19 h.

També és important que el públic hi col·labori, amb dues accions: duent la mascareta en tot moment i mantenint les distàncies de seguretat.

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer una Cavalcada i una recollida de cartes més segura!

Recordem la Cavalcada serà retransmesa en directe i per streaming per Televisió de Cardedeu.

Afectacions BUC

Amb motiu de la cavalcada dels Reis de l'Orient, el bus urbà de Cardedeu (BUC) finaliza el servei amb l'expedició de les 15.20 h.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 11:03