Bus urbà de Cardedeu (BUC)

El recorregut, els horaris i les parades del bus urbà de Cardedeu (BUC) es poden consultar al document adjunt.

TÍTOLS VÀLIDS PER AL BUC:
- Bitllets senzills i bitllets integrats ATM
Un bitllet senzill per al BUC té el mateix cost que un bitllet senzill d'una zona d'ATM (el 2015 són 2,15 euros). També es poden validar qualsevol dels títols integrats de l'ATM:

 • T-casual (10 viatges)
 • T-usual (viatges il·limitats en 30 dies)
 • T-grup (70 viatges en 30 dies)
 • T-familiar (8 viatges en 30 dies)
 • T-dia (viatges il·limitats en 24 hores)
 • I títols socials

- T-16 (antiga T-12)
Títol de transport per als nens i nenes de 4 a 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.
La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui titular.
Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes de 4 a 16 anys, ambdós inclosos, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.
La T-16 té un cost d’emissió i també de reimpressió de 4,5 € (T-16. Targeta de transport públic). Es pot fer la sol·licud aquí: T-16. Targeta de transport públic

- S1
Títol multipersonal de 10 viatges vàlid per a tots els trajectes de Sagalés d'una zona i que no admet el transbordament

- T-C10
La targeta social T-C10 té un cost de 2,25 euros i és un abonament de deu viatges amb el BUC (Bus urbà de Cardedeu). Se'n poden beneficiar les persones en situació d'atur, les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% així com les persones que les acompanyin, els majors de 65 anys, les famílies monoparentals i les famílies nombroses. En tots els casos cal estar empadronat a Cardedeu.

Les targetes T-C10 estan disponibles a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana) de Ajuntament de Cardedeu. Els títols per a majors de 65 anys també es poden adquirir al Casal de la Gent Gran.

- Carnet T-C10 100% subvencionat
El carnet T-C10 100% subvencionat dóna dret a adquirir gratuïtament la targeta social T-C10. Hi poden optar les persones jubilades que cobrin una paga igual o inferior al salari mínim interprofessional, i les persones amb prestació RMI. Es pot adquirir a l'OAC presentant la documentació requerida:

- Instància
- DNI
- Certificat de la pensió (es pot demanar per internet, vegeu enllaç de la dreta, o bé trucant a l'oficina de la Seguretat Social de Granollers: 93.861.12.90.)
- Fotografia de tipus carnet

Aquest carnet és unipersonal i té validesa d'un any, i cal renovar-lo a principi de cada any. Els usuaris d'aquest carnet l'hauran de mostrar al personal de l'empresa operadora sempre que facin ús del bitllet social T-C10.

Els horaris del servei de bus interurbà es poden consultar al web de l'empresa que gestiona el servei.

 • T-casual (10 viatges)
 • T-usual (viatges il·limitats en 30 dies)
 • T-grup (70 viatges en 30 dies)
 • T-familiar (8 viatges en 30 dies)
 • T-dia (viatges il·limitats en 24 hores)
 • I títols socials

És un servei obligatori ?:

No
Darrera actualització: 18.04.2023 | 08:49