Institut Pla Marcell

El curs 2006-2007 entrà en funcionament la SES (Secció d'Educació Secundària) de Cardedeu, ara anomenat Secció d'Institut Pla Marcell, després de l'entrada en vigor de la Llei d'Educació de Catalunya. Des del curs 2011-12 el centre està emplaçat al nou edifici, ubicat al barri de La Granada, entre l'escola bressol Els Daus i l'Escola Mil·lenari.

A l'Institut Pla Marcell tenim la voluntat clara de formar persones reflexives amb valor i amb criteri, actives i compromeses amb el seu món; conscients de la importància de l'individu dins la societat i, per tant, de la influència de la tasca que cadascú té en els avenços d'aquesta societat i en la convivència de la seva gent. Volem educar persones per a la societat del segle XXI.

En el nostre centre es poden cursar els estudis de l'ESO i del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de tècnic en Atenció a persones en situació de dependència de la família professional Serveis socioculturals i a la comunitat.

Tota la informació sobre projectes, sortides, activitats, imatges, webs de professors, calendari... la trobareu a la web del centre i a l'Espai Virtual d'Aprenentatge.

c. Ramón i Cajal, 58 - 08440
Telèfon: 93 871 38 66
Fax: 93 871 11 52
Adreça electrònica: insplamarcell@xtec.cat
Lloc web: www.plamarcell.cat
Horari:  
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 1.03.2019 | 09:31