Escola bressol municipal Can Serra

L’Escola Bressol Can Serra està situada al barri de Can Serra, ubicada en una masia rural de l’any 1780, actualment incorporada al nucli urbà i interiorment rehabilitada i adaptada al funcionament com escola bressol. És un centre d’Educació Infantil que acull infants des dels 4 mesos fins als 3 anys i pretén acompanyar l’infant en el desplegament de totes les seves habilitats i capacitats en un ambient familiar, acollidor, d’efecte i de seguretat.

FONAMENTS PEDAGÒGICS
L’escola és oberta a les famílies donant la possibilitat de conèixer l’espai i el moment en què es troben els infants. El nostre projecte educatiu té com a eix l’Educació Psicomotriu. La psicomotricitat considera el moviment com a mitjà d'expressió, de comunicació i de relació de l'ésser humà amb els altres. Exerceix un paper important en el desenvolupament harmònic de la personalitat, ja que l’infant no només desenvolupa les seves habilitats motores sinó que també permet integrar les interaccions a nivell de pensament i de les seves emocions.

Les propostes pedagògiques s’efectuen a partir del joc i del moviment lliure dels infants. Volem que sigui un espai que permeti aflorar el “jo”, l’autonomia, la creativitat, les emocions i les destreses dels infants. Tot un conjunt de conceptes que ajuden al desenvolupament natural de l’infant i al seu creixement.
L’escola manté un vincle amb el poble per tal que l’infant conegui i pugui gaudir de l’entorn més proper.

EQUIPAMENTS, INSTAL·LACIONS I SERVEIS
L’escola disposa de 10 aules distribuïdes entre dues plantes de la següent manera:
- 1 aula de lactants (4 mesos-1any), amb 8 infants
- 1 aula de caminants petits (1 any), amb 11 infants
- 2 aules de caminants (1-2 anys), amb 13 infants 
- 4 aules de grans (2-3 anys), amb 14 infants a cada aula, excepte 1 d’11 infants
- 1 aula de psicomotricitat i 1 aula d’usos múltiples

HORARIS
L’escola està oberta de setembre a juliol de 8.30 a 12 h i de 15 a 16.30 h, i disposa d’un servei d’acollida de 7.30 a 8.30 h per a aquelles famílies que ho necessitin. L’escola compte amb un servei de menjador de 12 a 15 h amb cuina pròpia.

L’escola ha actualitzat recentment la web (http://www.xtec.cat/ebcanserra/) on podeu trobar informació més acurada sobre les diferents propostes educatives que s’ofereixen als infants així com les diferents tasques que es desenvolupen al centre.

c. Pere Comas i Duran, 1 - 08440 Cardedeu - Barcelona
Telèfon: 93 846 22 53
Telèfon: 619 20 24 10
Adreça electrònica: ebcanserra@cardedeu.cat
Lloc web: www.xtec.cat/ebcanserra/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 8.02.2021 | 15:05