Pla d'Actuació Municipal 2023 - 2027

El PAM 2023 - 2027 es basa en sis eixos fonamentals:

1. Treballar des d’una visió holística, prioritzant el benestar emocional, físic i psicoespiritual de les persones, i vetllar perquè la igualtat d’oportunitats, la inclusió i la interioritat puguin expressar-se en plenitud i obtenir el seu nivell de consciència i transcendència.

2. Preservar l’entorn i el paisatge urbà per fer-lo més sostenible i humanista, treballar en la lluita contra el canvi climàtic i afavorir la transició energètica. 

3. Facilitar la vida ciutadana promovent el seu desenvolupament en tots els àmbits (social, cultural, tecnològic...), donant suport als vasos comunicants de la intergeneracionalitat, des dels més petits fins als més grans.

4. Preparar una organització municipal de qualitat en la qual els col·laboradors que hi treballin tinguin un alt sentit de pertinença i despleguin una professionalitat que sigui un referent en la manera de donar resposta a la ciutadania de forma àgil, propera, moderna i transparent.

5. Recuperar Cardedeu com a referent comarcal, amb capacitat d’influència i voluntat per arribar a acords mancomunats amb d’altres ajuntaments, per donar un millor servei i a més persones. 

6. Canvi en les formes de lideratge, en la manera de relacionar-nos i de viure en comunitat, potenciant el colideratge i la participació ciutadana. 

Darrera actualització: 22.03.2024 | 14:51