Xavier Feria Rubio (PSC)

feriarj@cardedeu.cat

Regidories

  • Hisenda
  • Comunicació i Noves Tecnologies
  • Transparència i Dades obertes
  • Medi Ambient

Biografia

Xavier Feria és especialista clínic en Aplicacions Mèdiques relacionades amb l'Oncologia i compta amb una àmplia experiència nacional i internacional, fet que li ha permès viatjar i conèixer una gran varietat de països i de cultures. 
Especialista en validacions i instal·lacions en Hospitals Pilots i en productes relacionats en l’àmbit de l’oncologia mèdica, Feria és també operador en instal·lacions radioactives pel Consell de Seguretat Nuclear. 
A més a més, compta amb la certificació en Serveis de gestió de diagnòstic clínic ISTQB l’International Software Testing Qualifications Board i ISQTB Crawley.
És titulat en Processos de Drets i Deures en la Gestió de Recursos Humans i en Recursos Humans Sanitaris per la Universitat de Cadis. També és Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
Disposa d’un postgrau en Comunicació i Lideratge Polític per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i, actualment, és membre de l’executiva del PSC del Vallès Oriental, com a adjunt de formació.
Casat i pare de dues dones meravelloses, fa més de vint-i-cinc anys que Cardedeu forma part de la seva vida.
A nivell associatiu, és fundador i secretari de l’associació Cardedeu Per Tothom i la seva gran afició és Star Wars.

Dedicació: 30% Retribució bruta anual: 12.180€

Darrera actualització: 24.11.2023 | 12:31