Núria Soldevila Palou (ERC)

soldevilapn@cardedeu.cat

Nascuda a Cardedeu el 1978, la Núria Soldevila és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Des de l’any 2000, s’ha dedicat professionalment a la gestió comercial i publicitària en diferents empreses privades. Actualment, treballa com a docent de Cicles Formatius i assessora d’empreses en l’àmbit digital.

A Cardedeu, ha format part de la primera fornada d’infants de l’Esplai Bruixes i Bruixots, ha estat nedadora i monitora del CN Cardedeu i grallera de la Colla Gegantera. Més recentment, participa amb la Colla de Diables i en algunes festes majors com a balladora de cintes amb la Colla Sardanista. Com a mare de dos joves, forma part del CN Pinetons, i la podeu trobar a les grades del pavelló animant al Club Bàsquet Cardedeu.

Tot i no militar activament en cap partit polític, des de gener de 2023, s'ha sumat al projecte d’ERC de Cardedeu com a independent, amb la finalitat de treballar perquè Cardedeu "continuï essent el millor lloc del món per créixer, compartir i viure",

Assignacions econòmiques:

- Assistència a Plens: 250 euros/sessió.
- Assistència a Comissions Informatives de Ple i Comissió especial de comptes: 150 €/sessió.
- Assistència a Comissions de treball d’àrees: 100 euros/sessió

Darrera actualització: 10.01.2024 | 14:51