Nicolás Planterose (CUP)

planterosen@cardedeu.cat

Nascut a Santa Fé, Argentina, el 1979, va diplomar-se en Publicitat i Comunicació estratègica abans de migrar a Catalunya el novembre de 2002. Després de treballar en diverses feines, actualment és soci i treballa de fuster a la cooperativa Artijoc.

La seva vinculació en l'àmbit de l'associacionisme i la política es va iniciar amb la defensa de l'educació pública i gratuïta a Mar de Plata i amb les revoltes populars del desembre de 2001 a Buenos Aires.

Milita amb la CUP de Cardedeu des del 2014. Des d'aleshores, segons afirma Planterose, "ha lluitat amb total compromís per la sobirania de Catalunya, per l'emancipació de les classes populars i per la socialització de l'espai públic i dels bens comuns".

El seu pas pel consistori és, per Planterose, "circumstancial" i forma part "d'una aposta de l'assemblea de la Cup de Cardedeu" que el regidor apunta que accepta "amb responsabilitat i determinació per uns Països Catalans lliures de tota opressió i plena justícia social".

Participa de les colles de Diables i de Gitanes de Cardedeu i del ball de cintes als entremesos del 15. També és membre del Consell Escolar de l'escola Can Manent.

Assignacions econòmiques

- Assistència a Plens: 250 euros/sessió.
- Assistència a Comissions Informatives de Ple i Comissió especial de comptes: 150 €/sessió.
- Assistència a Comissions de treball d’àrees: 100 euros/sessió

Darrera actualització: 22.02.2024 | 09:13