Ignasi Planas Rivas (Junts)

planasri@cardedeu.cat

Regidories

  • Transició Energètica, Agenda 2030 i Mobilitat
  • Salut

Nascut a Barcelona el 29 d’agost de 1971, és el cinquè fill d’una família de forners de l’Eixample, amb orígens a El Figaró. Té una filla i un fill. Resident a Cardedeu des de 2017, després de viure a Sant Pere de Vilamajor des de 2007.

Advocat i professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya en el Màster d’accés a l’advocacia, en l’especialitat de Dret Laboral i de la Seguretat Social.

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en Ciències Polítiques per la Universitat de Barcelona, Curs d’extensió universitària en Dret Urbanístic per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Lideratge Orgànic per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Va ser jugador de la secció de rugbi del Club de Natació Barcelona entre 1986 i 2003, actualment és President de la Federació Catalana de Rugbi i vocal del Consell Directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Soci dels clubs esportius Centre Excursionista de Cardedeu, Touch Rugby Montseny i Club de Rugby Spartans de Granollers; de la cooperativa Sostre Cívic, SCCL, amb la qual participa en el projecte d’habitatge cooperatiu de Cal Paler Nou a Cardedeu; de l’Associació Espartants de Catalunya i voluntari en el projecte de rugbi a les presons, al centre penitenciari de joves de La Roca del Vallès; de l’Associació Amics de la Bressola per a la recuperació de la llengua i la cultura catalanes a la Catalunya Nord; i de l’Associació Projecte Boscos de Muntanya per a la protecció del medi natural de l’Alt Pirineu.

Afiliat a Junts per Catalunya i a Reagrupament Independentista.

Dedicació:70% Retribució anual bruta: 28.420€

Darrera actualització: 21.12.2023 | 15:45