Blai Taberner Curado (CUP)

tabernercb@cardedeu.cat

Biografia

Nascut a Granollers el 1993.

És graduat en Antropologia Social i Cultural (UB), té un postgrau en Cooperació Internacional al Desenvolupament (UOC) i està finalitzant el Màster en Antropologia Mèdica i Salut Global (URV). Paral·lelament, va cursar el Màster de Formació al Professorat (UAB) per a ser docent.

Ha treballat de dependent en grans superfícies com la Roca Village, de monitor de lleure, de tècnic de joventut o de tècnic de projectes de l’àmbit social. Més recentment, ha compaginat la docència de les ciències socials a l’educació secundària amb la recerca antropològica en els àmbits de la política, la salut i l’acció humanitària, cosa que l’ha portat a conèixer realitats de països amb conflictes com Myanmar, Síria o Mèxic.

La seva porta d’entrada a la vida associativa a Cardedeu va ser l’Esplai Bruixes i Bruixots. A partir d’aleshores, es va implicar en diferents entitats i organitzacions polítiques del poble com Arran, el Casino Popular, el Polvorí, l’assemblea de la CUP de Cardedeu, Cardedeu Acull, aDONA’t o la Colla de Gitanes de Cardedeu.

Entén el seu pas per la política institucional com un fet circumstancial i del tot vinculat a l’activisme i a la militància quotidiana. El seu espai polític és l’Esquerra Independentista i el seu objectiu és la construcció de la Unitat Popular, una estratègia per aconseguir l’alliberament nacional i social dels Països Catalans amb una perspectiva internacionalista.

Assignacions econòmiques

- Assistència a Plens: 250 euros/sessió.
- Assistència a Comissions Informatives de Ple i Comissió especial de comptes: 150 €/sessió.
- Assistència a Comissions de treball d’àrees: 100 euros/sessió

Darrera actualització: 9.01.2024 | 11:45