Jordi Abad Tremps (GPC)

abadtj@cardedeu.cat

3r tinent d'alcaldia

Regidories

  • Gent Gran
  • Acció Social

Biografia

Habilitat en Educació Social, Jordi Abad és en l’actualitat Coordinador de l’Àrea Artística de la Direcció General d’Afers Penitenciaris, del departament de Justícia Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya.

He estat Mestre d’oficis al Departament de Justícia de la Generalitat; Tècnic mitjà a la Secretaria d’Afers Religiosos de la Generalitat i al centre Català d’artesania del Departament de Indústria de la Generalitat; Cap del departament de Formació i Inserció del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció CIRE del Departament de Justícia, i Director del Programa d’Inserció Laboral PILO del Departament de Justícia. Director de la Unitat dependent Can Consol de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i de Rehabilitació del Departament de Justícia.

Ha estat assessor del Pla Interdepartamental Catalunya Jove, de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat i membre assessor del pla de la Renda mínima d’inserció PIRMI del Departament de Treball.

Actualment, és regidor de Gent gran, Acció Social i 3r tinent d'alcaldia de l’Ajuntament de Cardedeu. Anteriorment, va ser regidor de l’Ajuntament de Cardedeu durant els mandats 2011 - 2015 i 2015 - 2019. Concretament, va ser regidor de Serveis Socials i Gent Gran i tinent, entre 2011 i 2013, i regidor d’Esports, entre 2012 i 2013.

Durant 20 anys va ser Conseller Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya i president local de Cardedeu (anys 2005 - 2010).

És membre de l’associació Cardedeu és Gran i de l’Associació Arca per a la Inserció.

Retribució per indemnitzacions:

- Assistència a Plens: 250 euros/sessió.
- Assistència a Comissions Informatives de Ple i Comissió especial de comptes: 150 €/sessió.
- Assistència a Comissions de treball d’àrees: 100 euros/sessió
- Assistència a Juntes de Govern local: 150 euros/sessió.

Darrera actualització: 19.02.2024 | 12:04