Una vintena de futurs monitors i monitores de lleure es formen a La Mongia

Dimecres, 20 de març de 2024

Es tracta d’un curs organitzat pel servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Cardedeu, totalment subvencionat

En marxa una nova edició del curs de Monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, organitzat el servei de Formació i Ocupació (FiO) de la Mongia.
 
Enguany, s’han preinscrit 150 persones, 49 de les quals van prendre part en el procés de selecció i una vintena, amb edats compreses entre els 18 i els 47 anys, han estat les escollides per a la formació.
 
El curs s’ha iniciat amb el mòdul formatiu activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil. Aquesta formació consta de tres mòduls teoricopràctics (150 h), més les pràctiques en casals d’estiu, menjadors escolars, cases de colònies,.. (160 h). 
 
Un cop finalitzada la formació, caldrà lliurar una memòria per a obtenir el títol oficial en monitoratge de lleure infantil i juvenil, acreditat per Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
Complementàriament, per augmentar les opcions de feina en el sector del lleure, es duran a terme tres tallers i una acció formativa complementària: 
 
Taller de currículum
Taller d’entrevista per competències
Taller d’economia social i solidària
Certificat de manipulació d’aliments
 
El curs és subvencionat per l'Ajuntament de Cardedeu. El servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament treballa per oferir i facilitar l’accés a una formació de qualitat que millori l’ocupabilitat de les persones que hi participen. 
Darrera actualització: 20.03.2024 | 14:42