Un espectacle de creació participatiu, primera residència artística de la Textil Rase - Fàbrica de Cultura

Divendres, 10 de febrer de 2023

"Idiòfona”, de la companyia Joan Català, inaugura la línia de suport a la creació de la Tèxtil Rase. Un espectacle de construcció col·lectiu obert a tothom que hi vulgui participar els dies 14 i 17 de febrer

La Tèxtil Rase – Fabrica de Cultura s’estrena com a espai de suport a la creació acollint la primera residència artística, l’espectacle “Idiòfona” de la companyia Joan Català, que es gestarà a partir d’un taller participatiu obert a tothom.

“Idiòfona” és un espectacle de carrer ambulant que busca participants per fer un procés de construcció col·lectiu. Per això, es busquen persones per jugar, fer sonar, imaginar i colpejar 32 tubs de ferro que sonen com campanes. Entre totes, es construirà una instal·lació sonora que s’estrenarà a Cardedeu, el dimarts 4 de juliol, dins la programació dels Vespres de juliol amb la complicitat de FiraTàrrega.

El taller participatiu per formar part d’”Idiòfona” es farà els dies 14 i 17 de febrer, de 18 a 19.30 h, amb la possibilitat de participar-hi un dia o tots dos. En poden formar part totes les persones majors de 10 anys motivades per la creació artística que vulguin conèixer i formar part d’un procés de creació d’un espectacle, i amb ganes de jugar amb el cos, l’espai i les persones. Inscripcions a: https://tuit.cat/57j9b

La Cia. Joan Català és una companyia de circ que s’interessa pel moviment, on el cos i els objectes són veritables comunicadors. Els seus espectacles de carrer ambulants són participatius amb el públic i requereixen de la col·laboració de persones durant el procés de creació. 

Per a més informació: cultura@cardedeu.cat

Darrera actualització: 10.02.2023 | 10:17