Torna Pell de Garitu, un festival d’emocions!

Dimecres, 22 de maig de 2024

El festival d’espectacles multidisciplinars Pell de Garitu torna a Cardedeu els dies 24 i 25 de maig, amb 7 espectacles i més de 10 funcions.

La segona edició de Pell de Garitu presenta un total de 7 espectacles amb més de 10 funcions per un públic a partir de 4 anys. Hi ha previstos espectacles al carrer, a sala, una instal·lació i un itinerant. Les entrades ja són a la venda.

Pell de Garitu aposta per l’escena contemporània en les arts escèniques per inspirar el públic i promoure una mirada oberta a conèixer tot tipus d’espectacles. Tendeix a espectacles que juguen amb la proximitat del públic, en un format preferentment petit i mitjà, i també ha programat dos espectacles al teatre, amb un aforament més gran.

El Festival està organitzat pel col·lectiu El Garitu i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
 
UBICACIÓ I ESPAIS

Pell de Garitu se centra al voltant de la Fàbrica de Cultura – Tèxtil Rase de Cardedeu.
A més, compta amb altres espais i emplaçaments: la plaça de les dones treballadores, el Teatre Auditori Cardedeu, el carrer Vilaseca (amb plaça de l’Església) i un punt sorpresa per a l’espectacle itinerant.
 
PROGRAMACIÓ

Divendres, 24 de maig

I servei de barra, foodtrucks i música ambient amb DJ.
 
Dissabte, 25 de maig

I servei de barra, foodtrucks i música ambient amb DJ.

Tota la informació del festival a https://pelldegaritu.cat i a les xarxes socials, instagram i X @elgaritu

Darrera actualització: 22.05.2024 | 15:27